Recensie Ugenda Hohe Messe concert 13 december 2019

Recensie Ugenda Hohe Messe (297 downloads)

Interview Hans de Wilde, Gelderlander 21 november 2019

Interview Hans de Wilde (298 downloads)

Recensies Jubileumconcert 16 maart 2019

Bericht van een vriend van Toonkunstkoor Nijmegen d.d. 18 maart 2019

Wat was het spannend en bijzonder gisteravond!

We hebben genoten van het bijzondere stuk van Petr Eben en het het stuk van Berry van Berkum mocht er ook zijn. Ik denk dat deze stukken toegankelijker zijn  voor mensen die houden van moderne muziek, zoals wij, dan voor de verstokte klassieke muziekliefhebber.

Het stuk van Berry van Berkum was een mooie opmaat voor Sacred Music van Ellington. Wow, dat was genieten! Ik vond het koor met aanvulling van die jonge mensen meer body hebben en het leek of iedereen zelfverzekerder was.

De big band uit Keulen: fantastisch!

Wat moedig om deze muziek met het TKN uit te voeren! Alle lof!


Geacht bestuur,
Langs deze weg wil ik u complimenteren met de uitvoering van zaterdag 16 maart jl. Als oud lid was ik natuurlijk heel benieuwd hoe het koor deze uitdaging zou doorstaan. Wel, ik ben met een blij gevoel naar huis gegaan. Ik heb ervan genoten hoe dirigent, koor en orkest deze uitvoering hebben volbracht. Een opmerking wil ik u niet onthouden, het orkest zou ietsje zachter mogen spelen. Ten aanzien van de solisten ook alle lof. Ik zie nu al uit naar de uitvoering van de Hohe Messe op 13 december a.s.
Hartelijke groeten en succes verder.

Ben Kok


 

Zingmagazine december 2018

Artikel Zing magazine (289 downloads)