Toonkunstkoor Nijmegen sluit haar 125-jarig jubileum af met een uitvoering van de Hohe Messe van J.S. Bach op 13 december in Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen. Dit werk vraagt om een groot koor en daarom nodigen wij graag zangers uit om te komen meezingen.

Tenoren en bassen

Gezien de samenstelling van het koor zullen we ons helaas moeten beperken tot tenoren en bassen. Heb je de Hohe Messe al eens gezongen en wil je 13 december meedoen? Vanaf maandagavond 2 september kan je met ons mee repeteren. Dit betekent maximaal 15 repetitieavonden, een studiedag op zaterdag 23 november en een generale op donderdagavond 12 december. De twee laatstgenoemde repetities tezamen met minimaal 5 à 6 reguliere repetities zijn verplicht, alsmede het doen van een stemtest na enkele repetities bij onze dirigent Hans de Wilde. Om de kosten voor de repetities en uitvoering af te dekken, vragen we een bijdrage van € 50,-.

Interesse?

Reguliere repetities zijn van 19.30-22.00 uur in wijkcentrum De Ark van Oost, Cipresstraat 154, Nijmegen. Interesse? Meld je dan aan bij onze ledensecretaris aterhorst872@kpnmail.nl