Onderstaande informatie geldt onder voorbehoud van de coronamaatregelen van de overheid.
Sinds 26 juni mogen amateurkoren binnen repeteren (buiten zingen mocht al eerder) mits ze de 1,5 meter afstand in acht nemen. Er mogen zoveel mensen in de ruimte als die 1,5 meter onderlinge afstand toelaat.
Voor ons betekent dat, dat we vooralsnog iedere week met een half koor om en om repeteren op maandagavond op onze vaste locatie. Eens in de maand komt het gehele koor bijeen op een locatie waar we over meer ruimte kunnen beschikken.
Verder betekent dat, dat we beperkt gasten en aspirantleden kunnen toelaten.

Op 17 september neemt het kabinet opnieuw een besluit over eventuele verruimingen. Tot die tijd zullen we in ieder geval tot 20 september het huidige Protocol en aanvullende richtlijnen voor de koorsector blijven gebruiken.

Blijft staan dat als je graag bij Toonkunstkoor Nijmegen wil komen zingen, dan ben je van harte welkom!

Voor alle geïnteresseerde zangers is het mogelijk om vrijblijvend maximaal vier repetities als aspirant-lid mee te zingen. Hieraan zijn geen kosten verbonden!

Toonkunstkoor Nijmegen repeteert op maandagen van 19.30 tot 22.00 uur, in Wijkcentrum Ark van Oost, Cipresstraat 154 Nijmegen.

Aanmelden

Meld je van te voren even aan bij ledenadministratie of 06-22879578, dan zorgen wij dat er een partituur ter uitleen voor je klaar ligt.

Lid worden

Wil je vervolgens lid worden, dan is een stemtest met een positief resultaat vereist. Er zijn oefenprogramma’s (mp3 en/of midi-files) beschikbaar om thuis te oefenen. De stukken thuis instuderen is dus geen enkel probleem.

De jaarcontributie bedraagt € 288,= te voldoen in termijnen per kwartaal of per maand.

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor alten!

Meer informatie

Meer informatie bij onze ledensecretaris: Ada ter Horst (06-22879578)

We hopen dat je aspirant-lidmaatschap het begin zal zijn van een duurzame en plezierige relatie met het Toonkunstkoor. Met vragen kun je altijd terecht bij de mentor van je stemgroep, bij de ledensecretaris of bij een ander bestuurslid. Wij wensen je veel muzikaal plezier in ons midden!