Onderstaande informatie geldt onder voorbehoud van de coronamaatregelen van de overheid. Indien aan de orde, zullen de repetities voortgezet worden binnen de mogelijkheden die er dan zijn!

 

Wil je graag bij Toonkunstkoor Nijmegen komen zingen, dan ben je van harte welkom! Voor alle geïnteresseerde zangers is het mogelijk om vrijblijvend maximaal vier repetities als aspirant-lid mee te zingen. Hieraan zijn geen kosten verbonden!

Toonkunstkoor Nijmegen repeteert op maandagen van 19.30 tot 22.00 uur, in Wijkcentrum Ark van Oost, Cipresstraat 154 Nijmegen.

Aanmelden

Meld je van te voren even aan bij ledenadministratie of 06-22879578, dan zorgen wij dat er een partituur ter uitleen voor je klaar ligt.

Lid worden

Wil je vervolgens lid worden, dan is een stemtest met een positief resultaat vereist. Er zijn oefenprogramma’s (mp3 en/of midi-files) beschikbaar om thuis te oefenen. De stukken thuis instuderen is dus geen enkel probleem.

De jaarcontributie bedraagt € 288,= te voldoen in termijnen per kwartaal of per maand.

Let op: Op dit moment is er een wachtlijst voor sopranen en alten!

Meer informatie

Meer informatie bij onze ledensecretaris: Ada ter Horst (06-22879578)

We hopen dat je aspirant-lidmaatschap het begin zal zijn van een duurzame en plezierige relatie met het Toonkunstkoor. Met vragen kun je altijd terecht bij de mentor van je stemgroep, bij de ledensecretaris of bij een ander bestuurslid. Wij wensen je veel muzikaal plezier in ons midden!