Ons koor heeft, als oudste gemengd koor van Nijmegen, een rijke geschiedenis met een imposant scala aan optredens. Onze ambitie is om jaarlijks een aantal uitvoeringen te verzorgen, waarvan tenminste één in concertgebouw de Vereeniging. We streven steeds naar een uitdagend repertoire met grote klassieke koorwerken, maar ook met vernieuwend en minder bekend werk.

Wij werken samen met professionele orkesten en solisten. Dat levert niet alleen een muzikale uitdaging voor onze enthousiaste leden, maar vergt ook een stevige financiële support om de begroting van meer dan €20.000 per concert dekkend te krijgen. Voor culturele instellingen is het steeds moeilijker structurele subsidie te verwerven. Daarom zijn we blij met de vaste jaarlijkse ondersteuning van onze donateurs:

Doneren

Als donateur doet u een (periodieke) gift zonder dat u daarvoor een korting of vrijkaarten krijgt. Onder deze voorwaarde van de belastingdienst kunt u gebruik maken van de fiscale voordelen die onze Culturele ANBI-status biedt. 

Adverteren

U kunt ons ook steunen door te adverteren in onze programmaboekjes tegen deze gunstige advertentietarieven.